martes, 13 de octubre de 2015

Campanya AbrazaNepal

Com bé sabeu fa uns mesos els trerratremols que va haver a Nepal va assolar el país. En aquell moment i degut a les impactants imatges i abundants noticies molta gent es va implicar en ajudar al poble nepalès, varen arribar molts diners amb els quals es va poder començar a reconstruir el país. Però com sempre passa la memòria de la gent es curta i quan una catàstrofe així deixa d'aparèixer als mitjans, ràpidament ens oblidem. Tot i que al Nepal encara fa falta molta ajuda per tornar a una mínima normalitat. 
Aprofitant que un de nosaltres ha de tornar a Nepal al mes de novembre varem pensar que alguna cosa podíem fer, a part dels diners que la gent que anem a pujar muntanyes ens deixem a Nepal (primera font d'ingressos del país) ens hem decidit a fer una recollida de fons a través d'una plataforma de crowfunding solidari. El nostre objectiu és arribar als 6.820€, xifra que coincideix en l'alçada del pic que anem a escalar, l'Ama Dablam. 


Tots els diners recollits van destinats a la ONG SOS Himalaya, instal·lada en Nepal des de fa molts anys, i que ara mateix té el projecte de reconstrucció de tres escoles en alguns dels valls més amagats del país. Podríem anar, escalar i tornar, però des de fa molt, aquest grup d'amics hi ha alguna cosa que se'ns mou per dins, no podem mirar cap a un altre costat sabent que tenim en la nostra ma fer alguna cosa mes. Nosaltres no som famosos ni tampoc escaladors de primer nivell, sols som un grup d'amics ilusionats en tirar endavant el projecte solidari q tenim entre mans, perquè fa temps que pensem que no podem mirar cap un altre costat si tenim en la nostra ma millor la vida d'altra gent. 
La recollida de fons estarà oberta fins el 22 de novembre, no perdis l'oportunitat de participar en un projecte com aquest. 
Pots trobar tota la informació del repte a:  
www.abrazanepal.com
www.twitter.com/abrazanepal

No hay comentarios:

Publicar un comentario